TLF. 59 12 12 21 – Ring til os nu, så finder vi det du søger

Profil for Idé Reklame

Effektive reklame gimmicks fra hele verden - lige midt på Sjælland

Idé Reklame tilbyder en lang række unikke promotionsprodukter og kreative reklameartikler, leveret af producenter fra hele verden. Vi har gennem 20 år specialiseret os i at finde eller fremstille nye og anderledes reklameartikler, der opfylder reklamebureauers og markedsføringsafdelingers krav om opmærksomhedsskabende og særprægede effekter.

Derfor kan vi i dag tilbyde et af Danmarks bedste udvalg af iøjefaldende og ekstraordinære produkter.

Det gælder blandt andet:

  • Danmarks bedste og mest overraskende direct mail-produkter
  • Alt i 3D-produktion og briller
  • Alt i gimmicks – i alle tænkelige størrelser og udformninger

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for reklamestrategier. Hvis ikke du kan finde lige netop det, du søger til din kampagne eller reklame, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder altid en kreativ løsning, til den rigtige pris og med levering til den aftalte tid.

Profil for Idé Reklame: Brian Blauenfeldt

Manden bag Idé Reklame er Brian Blauenfeldt, som startede virksomheden tilbage i 1993. Dengang startede vi med at forhandle standardprodukter inden for reklamebranchen, som f.eks.  t-shirts, kasketter, nøgleringe og paraplyer.

Vi har i løbet af alle de forgangne år sikret os agenturet på en lang række af de mest overbevisende produktmærker på markedet. Vi gør en dyd ud af at løse enhver opgave på bedste og mest effektive vis, og vi brænder for det, vi gør. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Idé Reklame kan gøre for din virksomhed eller organisation, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefonnummer 59 12 12 21 eller på mailadressen info@ide-reklame.com

og få inspiration og idéer tilpasset dine behov.