TLF. 59 12 12 21 – Ring til os nu, så finder vi det du søger

Links til leverandører

Få inspiration til din kampagne eller reklame indkøb

Mangler du lidt inspiration til reklameprodukter? På denne side kan du tage et kig på nogle af vores leverandørers produktkataloger. Her kan du finde idéer til mulige reklamegimmicks, som både er sjove, mindeværdige, unikke og alt muligt andet. Desuden kan de bruges af alle. De kan uddeles til potentielle kunder på eksempelvis messer, til konventer og til diverse reklamekampagner.

For organisationer kan disse reklameprodukter bruges til at skabe ekstra opmærksomhed om et emne, en krise eller et velgørende formål.

Er du på udkig efter en gimmick til reklamebrug for jeres firma?

Find her den helt rigtige gimmick, eller kontakt os – så hjælper vi jer med hele processen.

magic of emotion - leverandør til Ide-reklame

MAGIC OF EMOTION

Idé Reklame forhandler de verdenskendte produkter Magic Cube og Rubiks Cube (Professor terning). Her er producentens egen side med masser af helt nye reklame gimmicks, hvoraf mange aldrig før har været præcenteret i Danmark. De giver dig mulighed for at promovere din virksomhed eller organisation til potentielle kunder på en særlig måde. Nogle af produkterne har en digital dimension, og er kendetegnet ved en høj grad af brugerinvolvering. Det er altså reklameprodukter, som inviterer brugeren til at engagere sig i din virksomheds eller organisations budskab.

stress gimmick - æble - giv det et squiz og få det bedre - lavet hos ide-reklame

Stress Gimmicks

Her får du overblikket over et kæmpe udvalg af antistress-bolde i alle tænkelige farver, former, kategorier og størrelser. Med det brede sortiment af disse populære antistress-gimmick kan vi hos Idé Reklame garantere dig, at du kan finde lige det produkt, der passer til dit budskab og produkt. Hvis ikke du finder lige den model som du søger, kan vi specialfremstille lige præcis den udgave som du skal bruge. Dette er uden tvivl Danmarks største udvalg.

aqua mouse mat - musemåtte med vædske i lavet hos ide-reklame

Gimmicks med væske

Blandt Idé Reklames mange produkter finder du også gimmicks med væske, som tilføjer et sjovt og anderledes element i markedsføringen som f.eks. musemåtter med væsker og flydende logo’er eller jeres eget produkt flydende rundt i musemåtten. På denne side kan du også se Europas største udvalg af krus med tryk. Det gælder både farve, modeller og størrelse. F.eks. farveskiftende krus, der skifter fra hel sort til et billede eller logo med firefarvet tryk, så snart der hældes varm væske i kruset.

paper cups with logo designs from many companies sold by ide reklame

Printed catering

På denne side finder du alt inden for engangsartikler med tryk. Hvis produktet findes, så kan du også finde det her. Idé Reklame forhandler alt fra papkrus, plastglas og andre artikler til festivaler og store udendørs arrangementer til forklæder, vaser og andre artikler med tryk til alle former for indendørsarrangementer. Disse produkter er oplagt til de fleste virksomheder og organisationer – uanset budskabet.